Soltorp Eco Lodge

Inkvartering

Inkvartering för en, för två, för familjer och för grupper

Sommartid erbjuder Soltorp Eco Lodge ett avslappnat och anspråkslöst boende, nära Borgå centrum och ändå med en egen skyddad trädgård. Soltorp är ett före detta lägercentrum och den gamla andan har bevarats, även om rummen är renoverade och trädgården gjorts mer trivsam. Att bo hos oss är prisvärt, lugnt och nära naturen. Våra rum är enkla och funktionella, ändå själfullt inredda – utan att glömma små, söta detaljer.

Det är bara tre kilometer från Soltorp till Borgå centrum, men när man kommer hit är det som att kliva in i en annan värld. Som motvikt till de kompakta rummen finns gott om plats ute, i vår egen trädgård och i den omgivande skogen. Vi rekommenderar att du provar att trycka ner dina bara tår i gräset fuktat av morgondagg och att bekanta dig med dofterna från rabatterna på gården. Du kan slappna av i en av oaserna som finns på gården. För barn och för andra som gillar lek och spel, finns en gräsplan för att spela badminton eller volleyboll, gungor och en sandlåda, samt en hop med trädgårdsspel. Det finns även en grillplats på gården och gott om plats att leka på den stora gräsplanen.

Soltorp fungerar inte bara som ett lugnt boende för sommarturister, utan också som ett familjehus för tre generationer. På Soltorp ordnas också regelbundet yogatimmar och olika wellnessworkshops. Under vintern har våra aktiviteter fokus på att skapa välmående.

Vill du göra enbokning? Har du frågor?

Vill  du fråga något, eller kolla upp något innan du bokar? Skicka oss ett meddelande med blanketten eller direkt på e-posten.

info@soltorp.fi

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Är du intresserad av inkvartering, eller vill du hålla ett evenemang på Soltorp?
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.