Soltorp Eco Lodge

Grupper

För grupper

För max 24 personer

Vi hyr ut våra lokaler till grupper för olika ändamål, från mitten av april till mitten av september. Vi har ordnat bl.a. yogaretreater, födelsedagsfester och andra sammankomster.

Hyran för hela utrymmet är 600 €/natt (från kl 15.00 till 11.00).

I priset ingår privat användning av inkvarterings, övernattning för 24 personer, sängkläder, användning av trädgården och det stora köket.

Grupper kan också beställa en rejäl frukost för 10 €/person.

Förutom frukost har vi ingen egen matservering, men våra samarbetspartners kan trolla fram en helhet som ni gillar. Ni kan även beställa maten själv eller laga den själv i köket.

Övernattning

Våra lokaler rymmer max 24 övernattande gäster. Det finns fyra olika rumstyper, och de är indelade enligt följande:

1 fyrpersonersrum med dubbelsäng och våningssäng för två

1 3-personersrum med dubbelsäng och enkelsäng

1 dubbelrum för två, med dubbelsäng + extrasäng

6 dubbelrum med våningssäng

2 enkelrum

Städning av rummen och linnen ingår i priset. Meddela oss om du också vill använda handdukar, mot en extra avgift på 2 €/handduk.

Toaletter och duschar är gemensamma, men varje rum har en egen lavoar. Mer detaljerad information finns i avsnittet Rum.

Lokal

I priset ingår användning av en sal i en separat byggnad med stort kök och matsal. Där finns möjlighet att hålla möten, kurser och mindre fester. Utrymmet kan även göras om till exempelvis ett yoga- eller stretchingrum (för ca 15 personer) om ni hyr lokalen i minst två dagar i följd.

Vår stora trädgård lämpar sig också för mångsidig användning, t.ex. barbecue. Mot en extra avgift går det att hyra partytält och annat nödvändigt för en festlig stämning.

Vid bokning tar vi ut en bokningsavgift (20 % av totalbeloppet), och resten av betalningen ska vara betald senast fyra veckor innan bokningsstart. Gruppbokningar kan avbokas kostnadsfritt åtta veckor före bokningsstart.

Be om offert för en längre period!