Soltorp Eco Lodge

Ryhmämajoitus

Ryhmämajoitus

Enintään 24 hengelle

Huom! Ajalla 15-18.6.2023 majatalo on täynnä.

Vuokraamme tilojamme myös ryhmille erilaisiin tarkoituksiin, huhtikuun puolivälistä syyskuun puoliväliin. Meillä on järjestetty mm. jooga- ja hyvinvointiretriittejä, syntymäpäiväjuhlia ja kokoontumisajoja. 

Koko tilan vuokra on 600 € / yö (klo 15.00 – 11.00).

Hintaan sisältyy majatalon yksityinen käyttö, yöpyminen 24 henkilölle, vuodevaatteet, puutarhan sekä sali-keittiön käyttö.

Ryhmät voivat myös tilata runsaan aamiaisen hintaan 10 € /henkilö.

Aamiaisen lisäksi meillä ei ole omaa ruokapalvelua, mutta yhteistyökumppanimme voivat loihtia teille mieluisan kokonaisuuden. Ruoat saa myös itse tilata tai valmistaa keittiössämme.

Yöpyminen

Tiloihimme mahtuu enimmillään 24 yöpyjää. Huonetyyppejä on neljä erilaista, ja ne jakaantuvat seuraavanlaisesti:

1 kpl neljän hengen huone, jossa parisänky sekä kerrossänky kahdelle

1 kpl kolmen hengen huone, jossa parisänky sekä yksi yhden hengen vuode

1 kpl parihuone kahdelle, jossa parisänky + lisävuode

6 kpl kahden hengen huoneita, joissa kerrossängyt

2 kpl yhden hengen huoneita

Huoneiden siivous ja sänkyjen petaus kuuluu hintaan. Ilmoitattehan erikseen jos haluatte käyttöönne myös pyyhkeet, lisämaksusta 2 € / pyyhe.

WC:t ja suihkutilat ovat jaetut, mutta jokaisessa huoneessa on oma pesupiste. Tarkemmat tiedot löytyy Huoneet-osiosta.

Tilat

Hintaan kuuluu erillisessä rakennuksessa olevan salin käyttö, jossa on iso keittiö ja oleskelutila. Siellä on mahdollista pitää kokouksia, kursseja ja pieniä juhlia. Tilan voi myös muuntaa esimerkiksi jooga- tai venyttelysaliksi (n. 15 hengelle) jos tilan vuokraa vähintään kahdeksi peräkkäiseksi päiväksi. 

Iso puutarhamme soveltuu myös monenlaiseen käyttöön. Lisämaksusta on mahdollista vuokrata juhlateltta ja muuta oleellista juhlavaan tunnelmaan.

Varauksen yhteydessä veloitamme varausmaksun (20 % kokonaissummasta), ja loput maksusta tulee maksaa viimeistään neljä viikkoa ennen varauksen alkua. Ryhmävarauksen voi perua veloituksetta kahdeksan viikkoa ennen varauksen alkua.

Pyydä myös tarjousta pidemmälle ajanjaksolle!