Soltorp Eco Lodge

Soltorpin sali

Toistaiseksi Soltorpin salin tapahtumat löytyvät vain facebookista. Voit käydä kurkkaamassa tapahtumakalenteriimme täällä.

Soltorpin joogasali sijaitsee luonnon keskellä Soltorp Eco Lodge -kesämajatalon ja hoitohuoneen yhteydessä, jokainen omassa rakennuksessaan. Punamultainen puurakennus henkii rauhaa ja hyvää energiaa. Valoisa, kaunis ja tunnelmallinen tila on toiminut aikaisemmin leirikeskuksen rukoushuoneena, joten se on imenyt itseensä hiljentymistä ja keskittymistä vuosien saatossa. Saliin mahtuu oikein mukavasti 10 joogaajan matot, mutta tuttavallisemmassa porukassa jopa 20 joogaajaa voi asettua paikoilleen. Tilassa on pieni, verhoilla muusta tilasta erotettu keittiö, jossa on vesipiste, vedenkeitin teen keittämistä varten ja astiat. Keittiössä on myös hella ja ruoanlaittotarvikkeet, joten siellä voi halutessaan laittaa ruokaa.

Erillistä pukuhuonetta salissa ei ole, ja WC-tilat sijaitsevat viereisessä rakennuksessa, hoitohuoneen yhteydessä.

Tila soveltuu joogatuntien ja -kurssien lisäksi mainiosti myös pienten tilaisuuksien järjestämiseen ja erilaisten ryhmien kokoontumistilaksi. Kesäaikaan (toukokuusta syyskuuhun) Soltorpissa voi järjestää myös useamman päivän kursseja ja retriittejä.

Sali on vuokrattavissa klo 6.00 – 22.00 välisenä kellonaikana, syyskuusta toukokuuhun. Voit sopia tutustumiskäynnin kanssamme numerossa 050 350 8694.

Vuokrahinnat:

20 € (+ alv 10/24 %) / 1 tunti
15 € (+ alv 10/24 %) / seuraavat tunnit
120 € (+ alv 10/24 %) / koko päivän

Huom! Arvonlisävero määräytyy käyttötarkoituksen mukaan.

Kesällä sali toimii majoittujien kakkoskeittiönä ja ruokailutilana, joten kesäkuusta elokuuhun otamme salivarauksia vastaan rajoitetusti.

Salin voi vuokrata tunniksi kerrallaan, kokonaiseksi päiväksi tai viikoittain. Tällä hetkellä Soltorpissa on muutama viikkotunti vuoden ympäri, joten vapaita aikoja on vielä runsaasti. Lisämaksusta voi myös vuokrata gongin.

Salivarauksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen

Parkkipaikka sijaitsee ihan salin vieressä, ja siinä on tilaa 10 autolle. Jos tulijoita on enemmän, löytyy isolla pihalla myös useammalle autolle paikka. Jopa bussi on sujuvasti käynyt täällä käännähtämässä.Soltorpin ympäristö kutsuu nauttimaan luonnon rauhasta, ja suosittelemmekin yhdistelemään hyvinvointipäivään ulkoilua puutarhassamme tai viereisessä metsässä. Kävelymatkan päässä on Veckjärvi ja Staffaksen ranta, jossa voi käydä pitämässä myös uimatauon.

Soltorp Eco Lodge