Soltorp Eco Lodge

Majoitus

Majoitusta yhdelle, kahdelle, perheille ja ryhmille

Kesän 2023 majatalo on auki 10.6. - 26.8.

Vastaanottomme on auki aamuisin klo 9 - 11.

Saapuminen majoitukseen klo 15 eteenpäin on omatoimista, mutta apu on aina lähellä ja puhelinsoiton päässä.

Kesäaikaan Soltorp Eco Lodge tarjoaa rentoa ja konstailematonta majoittumista, Porvoon keskustan läheisyydessä, ja kuitenkin omassa suojaisassa pihapiirissä. Soltorp on entinen leirikeskus, ja leirikeskuksen henki on täällä säilytetty, vaikka paikan viihtyvyysastetta on nostettu monin verroin. Meillä majoittuminen on edullista, rauhallista ja luonnonläheistä. Huoneemme ovat sisustukseltaan pelkistetyt ja toimivat, mutta värikkyydessään sielukkaat – pieniä, yllättäviäkin yksityiskohtia unohtamatta.

Soltorpista Porvoon keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä, mutta tänne tullessaan on kuin astuisi toiseen maailmaan. Kompaktien huoneiden vastapainoksi oleskelutilaa on runsaasti ulkona, omassa puutarhassamme ja ympäröivässä metsässä. Suosittelemmekin kokeilemaan paljaiden varpaiden työntämistä aamukasteen kostuttamaan nurmeen, esimerkiksi kahvi kourassa, pihan kukkapenkkien tuoksuihin tutustuen. Istahtaa voit johonkin pihalta löytyvistä keitaista. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy nurmikenttä sulka- tai lentopallon pelaamiseen, keinut ja hiekkalaatikko, sekä laatikollinen pihapelejä. Pihalla on myös grillipaikka ja runsaasti tilaa temmeltää laajalla nurmikentällä.

Soltorp toimii paitsi rauhallisena majapaikkana kesämatkailijoille, myös kolmen sukupolven perheen kotina. Soltorpissa järjestetään myös säännöllisesti joogatunteja ja erilaisia hyvinvointityöpajoja. Talviaikaan toimintamme keskittyykin hyvinvoinnin luomiseen.

Haluatko tehdä varauksen? Askarruttaako jokin mieltäsi?

Haluatko kysyä tai varmistaa jotain ennen varausta? Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella, laita sähköpostia tai soita alla olevina aikoina. Huonevaraukset otamme mielellämme vastaan puhelimitse.

info@soltorp.fi
puh 050 350 8694 (vastaamme varmimmin klo 9-17)

  • Oletko kiinnostunut majoituksesta tai muista palveluista Soltorpissa? Kerro toiveistasi tarkemmin!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.