Jooginen yökyläily

Aloitus La 16.9. klo 18

Lopetus Su 17.9. klo 10

Jo parin vuoden ajan olemme Soltorpin joogaryhmässä haaveilleet siitä, että joogatunnin jälkeen voisi jäädä rauhassa löhöämään salin lattialle, vaikka nukkumaankin. Ja nyt se tulee olemaan mahdollista!

Me, Anne ja Marika, olemme suunnitelleet palauttavan kokonaisuuden äitienpäivän kynnykselle, jolloin on mahdollisuus kokea kundaliinijoogan ja sointukylvyn rentouttava vaikutus, parhaalla mahdollisella tavalla: jokainen osallistuja saa nukahtaa sointukylvyn lempeiden sointujen siivittämänä joogasalin lattialle, omalle patjalleen, ja jatkaa unia aamuun asti.

Aamulla heräämme hyvien yöunien jälkeen lempeän Shakti Flow joogan avulla, jonka jälkeen nautimme yhdessä Cafe Aatoksen loihtimasta hyvän olon herkkuaamiaisesta.

Tämä tapahtuma sopii kaikille, jotka kaipaavat syvärentoutumista ja haluavat kokeilla jotain erilaista.

Aikataulu lauantai

18.00 – 19.30 Kundaliinijooga – stressin lievitykseen

19.30 – 20.30 Iltapalan syöminen ja yöunille valmistautuminen

20.30 – 22.00 PH® Sointukylpy, jonka aikana saa nukahtaa

22.00 – 07.00 Aivan mahtavan upeat yöunet joogasalin lattialla – omat nukkumistarvikkeet mukaan

Aikataulu sunnuntai

7.30 – 9.00 Shakti Flow jooga

9.00 – 10.00 Aamiainen

Hinta

Kokonaishinta 70 €

Hinta sisältää kaiken ohjelman sekä Cafe Aatos aamiaisen sunnuntaina

Ota oma iltapala sekä kaikki mukavaan nukkumiseen tarpeellinen mukaan.

Lisämaksusta (40 €) on myös mahdollista varata itselleen huone majatalon puolelta. Hintaan sisältyy oma huone sekä petivaatteet. Muistathan mainita huonevarauksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Marikalle osoitteessa premyoga@soltorp.fi. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, ja että osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu onnistuu kortilla ja e-passi sekä eazybreak liikuntaseteli sovelluksilla, ja paikkasi tapahtumaan vahvistuu maksettuasi osallistumismaksun 70 €, joko lähettämämme maksulinkin kautta tai liikuntaseteli sovelluksessa.

Tapahtuma toteutuu jos osallistujia on vähintään kuusi.

Mukaan tarvitset

Joogaa varten kannattaa laittaa päälle mukavat, joustavat vaatteet. Ota myös mukaan jooga-alusta (jos sellainen löytyy) ja vesipullo.

Jos haluat jäädä saliin nukkumaan (jota lämpimästi suosittelemme), ota mukaan yöpymistarvikkeet: yöpuku, iltapesutarvikkeet, nukkuma-alusta, tyyny, makuupussi, ja/tai muuta joka auttaa sinua nukkumaan mukavasti. Ennen sointukylpyä syömme yhdessä iltapalan. Jokainen tuo oman iltapalansa, talon puolesta tarjolla on vettä ja Yogi-teetä.

LISÄTIETOJA

Joogaamme Soltorpin salissa, osoitteessa Humlebergintie 26, 06200 Porvoo, n. 3 km Porvoon keskustasta. Pihassa on oma pysäköinti. Seuraamalla JOOGASALI-kylttejä löydät parkkipaikalta helposti oikeaan rakennukseen ja saliin.

Kundaliinijooga – Harjoitus Irtipäästämisen tueksi

Kundaliinijooga on kokonaisvaltainen joogamuoto, jossa yhdistellään fyysisiä liikkeitä ja asentoja, hengitysharjoituksia sekä ääntä mantrojen muodossa. Tuntia on helppo seurata vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta joogasta, siitä huolimatta että harjoitukset tehdään silmät kiinni. Kundaliinijoogaa kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi, koska ajatuksena on, että joogan avulla tulemme tietoisemmiksi – itsestämme, kehostamme, ajatuksistamme, tunteistamme, energioistamme, sielustamme ja tarkoituksestamme – niin, kaikesta. Tässä on kundaliinijoogan ydin – opimme huomioimaan ja kuuntelemaan kehoamme ja itseämme, ja sitä kautta myös kaikkea ympärillä olevaa.

Lauantai illan tunnilla teemme harjoituksen joka auttaa meitä päästämään irti kehon ja mielen jännityksistä, stressihormoneista, mielen myllerryksestä ja kaikesta suorittamisesta. Harjoitus rentouttaa kehoa ja mieltä, valmistelee meitä vastaanottamaan Sointukylvyn syvärentouttavat värähtelyt.

PH® Sointukylpy

PH® Sointukylpy on syvärentoutumisen menetelmä, joka rauhoittaa hermostoa, puhdistaa mieltä ja auttaa päästämään irti. Sointukylvyssä käytetään äänimaljoja, koshikelloa ja gongia, joiden rikas ja moniulotteinen äänimaailma luo rauhoittavan kokonaisuuden, joka parhaimmillaan kuljettaa unen ja valveen rajamaille, tosinaan nukahdukseen saakka.

PH® Sointukylpy perustuu Peter Hessin kehittämään äänihoitometodiin, jossa yliäänirikkaat soinnut syvärentouttavat kehoa äänivärähtelyn kautta ja auditiivisesti laskemalla aivoaaltoja normaalista valve- tai stressitilasta kohti syvärentoutumisen tasoja.

Aamunavauksena Shakti Flow – Pysähtyminen oman sielun äärellä 90 min.

Shakti Flow on joogaa, jossa liikutetaan kehoa meditatiivisesti virtaavissa venytyksissä. Harjoitus avaa kehoa lempeästi ja auttaa kehon nesteitä ja hienovaraista energiaa, pranaa virtaamaan. Tunti ei vaadi aikaisempaa osaamista. Aloitamme tunnin virittäytymällä alkumantralla ja sen jälkeen lähdemme avaamaan kehoa virtaaviin venytyksiin. Keskitymme yhteen liikkeeseen kerrallaan pidemmäksi aikaa yhdistäen siihen tietoisen ja syvän hengityksen. Tässä aamun harjoituksessa pysähdymme välillä myös pranayamaan (hengitysharjoitukseen). Liikkeiden jälkeen rentoudumme ja päätämme harjoituksen kauniiseen mantrameditaatioon, johon yhdistyy käsillä tehtävä helppo koreografia. Sinetöimme harjoituksen loppumantralla.

Tämän aamunavauksen Shakti Flow teemana on linjautuminen oman sisältä kumpuavan viisauden ja sielun kanssa. Kun linjaudumme syvempään itseemme jo heti aamutuimaan, pysymme koko päivän paremmin yhteydessä omaan voimaamme ja neutraaliin mieleen.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuisen hyvinvointikokemuksen äärelle!

Lämmöllä,

Anne Raatikainen * www.sydameniolemusvoima.fi

Marika Björklund * www.jooga.soltorp.fi * www.soltorp.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin 🙂

Date

syys 16 - 17 2023
Expired!

Time

18:00 - 10:00

Cost

70.00 €

Location

Soltorpin joogasali
Website
http://www.soltorp.fi

Organizer

Marika ja Anne
Phone
0503508694
Email
premyoga@soltorp.fi

Kirjoita kommentti