KUNDALIINIJOOGA Soltorp Eco Lodge

Kundaliinijooga

KEVÄTKAUDEN KUNDALIINIJOOGAN VIIKKOTUNNIT

10.1. – 23.5.2023

TIISTAISIN klo 18.00 – 19.30

Muistathan ilmoittautua tunnille, tunti toteutuu kun 4 ilmoittautuu. Kiitos!

Puh. 050 350 8694 tai premyoga (at) soltorp.fi

Kundaliinijooga on kokonaisvaltainen joogamuoto jossa yhdistellään fyysisiä liikkeitä ja asentoja, hengitysharjoituksia sekä ääntä mantrojen muodossa. Tyyliltään se on dynaamista joogaa, jonka tarkoituksena on saada energiaa liikkeelle. Jokaisen tunnin lopussa tehdään meditaatio jossa hyödynnetään edeltävän harjoituksen vaikutukset. Tuntia on helppo seurata vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta joogasta – siitä huolimatta että harjoitukset tehdään silmät kiinni. Vaikka liikettä tunnin aikana tulee paljon, ei ole tarkoitus suorittaa mitään, vaan jokainen osanottaja tekee jokaisen harjoituksen juuri sillä hetkellä itselleen sopivaan tahtiin ja tyyliin. Tässä on kundaliinijoogan ydin – oppia kuuntelemaan kehoaan ja itseään. Siksi sitä kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Soltorpin kundaliinijoogatunnit
Kertamaksu 15 € / 12 €*
5 x kortti 70 € / 55 €*
10 x kortti 125 € / 105 €*

*Saat alennetun hinnan jos olet eläkeläinen, työtön tai sinulla on muu taloudellinen tilanne, jolloin alennetusta hinnasta on sinulle apua.
Hinnat sis. alv. 10 %. Maksu käy käteisellä, kortilla ja e-passi tai eazybreak liikuntaseteli sovelluksilla. Kymmenen ja viiden kerran kortit ovat henkilökohtaisia.

Huomioithan että salissa ei ole erillistä pukuhuonetta, joten suosittelen vaihtamaan joogavaatteet päälle valmiiksi. Ota mukaan tunnille oma alusta ja vesipullo. Viltit ja tyynyt löytyvät salista.

Joogaamme Soltorp Eco Lodgen salissa. Sali sijaitsee osoitteessa Humlebergintie 26, 06200 Porvoo, n. 3 km Porvoon keskustasta. Pihassa on oma pysäköinti ja joogasali sijaitsee pysköintiä lähinnä olevassa punamultarakennuksessa. Seuraamalla JOOGASALI kylttejä löydät taatusti oikean oven.

Date

maalis 21 2023
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Cost

15.00 €

Location

Soltorpin joogasali
Website
http://www.soltorp.fi

Kirjoita kommentti